Een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsinstallatie  zorgt voor een beter rendement en kan tevens een aanzienlijk deel van de pannes die zich kunnen voordoen met uw installatie voorkomen.

In Vlaanderen geldt voor gasinstallaties een 2-jaarlijkse onderhoudsplicht en voor installaties op stookolie een jaarlijkse onderhoudsplicht.

Wij beschikken over erkenningen voor de installatie en het onderhoud van zowel gasinstallaties als stookinstallaties (zie de website van leefmilieu: www.lne.be)

Bovendien volgen onze medewerkers op regelmatige basis bijscholingen georganiseerd door de producenten zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Het onderhoud van de verwarmingsinstallatie gebeurt bij voorkeur buiten het stookseizoen.

Tijdens de winterperiode van november tem februari kan het zijn dat (om de werkdruk beheersbaar te houden) geen onderhoud ingepland wordt of enkel onderhoud wordt uitgevoerd op de eigen installaties (dit afhankelijk van de werkdruk op dat moment).

Uit praktische overwegingen zullen we ook enkel installaties overnemen voor onderhoud of herstellingen van de merken die we zelf verdelen en waarover we over een voorraad beschikken van de meest courante onderdelen.

Voor gas betreft dit: Atag, Vaillant (Bulex en Chaffoteaux)

Voor stookolie is dit Elco.

Wenst u een afspraak voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie? Stuur een berichtje met uw contactgegevens (en voor nieuwe klanten ook: merk, type en bouwjaar van het toestel)  naar info@schelstraetekoen.be en wij contacteren u om een afspraak vast te leggen.

Een dringende depannage buiten de kantooruren: geef ons een seintje op het service nummer 0475/34.03.97, vermeld naam, telefoonnummer en het probleem en u krijgt zo snel mogelijk een seintje van ons terug.