Een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsinstallatie zorgt voor een beter rendement en kan eveneens een aanzienlijk deel van de pannes die zich kunnen voordoen met uw installatie voorkomen.

Wij zorgen voor het onderhoud van uw verwarmingsketel (zowel stookolie, aardgas als propaangas) evenals uw gasconvector, ongeacht het merk.

Om u bij pannes snel van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een stock van de voornaamste onderdelen van onder meer Atag, Chaffoteaux, Vaillant en Bulex.

 

U kan bij ons eveneens terecht voor het onderhoud van uw schoorsteen.

 

Een dringende depannage buiten de kantooruren: geef ons een seintje op het service nummer 0475/34.03.97, vermeld naam, telefoonnummer en het probleem en u krijgt nog dezelfde dag een telefoontje van ons terug.

 

Wij beschikken over erkenningen voor het onderhoud en de installatie van zowel stookolie als gasinstallaties (zie de website van leefmilieu: www.lne.be).

 

Bovendien volgen onze medewerkers op regelmatige basis bijscholingen georganiseerd door de producenten zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

 

Wenst u een afspraak te maken voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie maar lukt het u niet om ons tijdens de kantooruren op te bellen. Stuur een berichtje met uw contactgegevens (en eventueel een aantal data waarop u zich kan vrijmaken) naar info@schelstraetekoen.be en wij contacteren u.

U kan bij ons ook terecht voor herstellingen aan sanitaire toestellen (toilet, kranen,…),  het herstellen of vervangen van badverwarmers (vaillant, junkers) , ontkalken van boilers…

logo-saey.png