Voor de installatie van uw centrale verwarming kan u zowel als particulier, bedrijf als openbaar bestuur bij ons terecht. Wij zijn vertrouwd met zowel de huishoudelijke installaties als deze met grotere vermogens onder de vorm van cascade-opstellingen.

Voor de huishoudelijke toepassingen helpen we u steeds op weg naar de voor uw situatie meest voordelige installatie.

Dit kan een condensatieketel op stookolie zijn, hiervoor werken we met de ketels van Elco en Saint-Roch Couvin. Zoals het type Elco Straton en Saint Roch Couvin Rokor

Voor de installaties op aardgas (of propaan), bieden wij u onder meer de ketels van Atag verwarming aan. De meeste merken bieden u een standaardgarantie van 1 of 2 jaar.
Als Atag Select dealer kunnen we u toestellen aanbieden met een standaardgarantie van 2 tot 5 jaar. Bovendien kan u bij Atag verwarming een pakket Comfort Garantie aankopen waarmee u geniet van 10 jaar extra garantie op de onderdelen. Voor de voorwaarden, zie bijgevoegde folder. Wij kunnen dit enkel doen doordat we met de leverancier het engagement zijn aangegaan om onze technici jaarlijks de nodige bijscholingen te laten volgen zodat we telkens op de hoogte blijven van de nieuwste technieken.

 

atag-selectdealers.jpg

 

Voor de groter installaties helpen we u graag met cascade-opstellingen op aardgas tot 1,1MW (!!!) op een beperkte ruimte. Ook hiervoor kan u rekenen op onze ervaring om u een energiezuinige installatie te bezorgen zonder dat u moet inboeten op sanitair comfort of warmtecomfort. Contacteer ons voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte!

 

Ook voor wie het allemaal nog een beetje ecologischer mag zijn of voor wie (gezien de hoge energieprijzen) voor de meest energiezuinige oplossing wil gaan, bieden wij u ook de zonneboiler, zonnegascombiketel, of hybride ketel aan. Hiervoor verwijzen we u door naar de rubriek “eco-energie”.

 

Enkele blikvangers

Atag Blauwe Engel Q-CC: het warmwaterkanon

Atag_warmwater_Q-CC.jpg

 

Deze condenserende gasketel voorziet u van een ongeëvenaarde warmwaterproductie. Dit toestel is uitermate geschikt voor situaties waarbij men op verschillende plaatsen direct en ruim voldoende warm water wenst (vb. woning met meerdere badkamers/douches).


De Q-CC beschikt over een ingebouwde inow boiler van 110l. Het water wordt onderuit via een platenwisselaar verwarmd en bovenin weer teruggevoerd. De Q30cc biedt u continu 25,8l/min* van 40°C (*gedurende eerste 10 min).


Meer info vindt u in de brochure.

Elco Straton S

Elco_Straton_S_binnenzijde.pngDeze condenserende stookolieketel is beschikbaar voor een vermogen van 11 tot 40 kW en kan gecombineerd worden met een sanitair warm water boiler van 150l, 200l of 300l afhankelijk van de behoefte.
Deze ketel beschikt over een Erp energie-efficiëntieklasse A, de hoogst bereikbare voor fossiele brandstoffen.


Voor meer info, contacteer ons.

Atag Enigma Q

0000232069-foto_Enigma2.jpgDeze compacte gaswandketel levert u dankzij de inox warmtewisselaar een blijvend hoog rendement (tot 109,4%). Door zijn compacte volume (50cm breed) past hij uitstekend in een verloren hoekje. Niettegenstaande zijn compact volume levert hij enorme prestaties. Afhankelijk van de uitvoering (23,4 of 28,8 kW) levert het toestel u een warmwaterhoeveelheid van 15 tot 19l/min (Δ T van 25°C). Dit toestel kan ook perfect gecombineerd of uitgebreid worden met een zonne-installatie.

Klik hier voor de brochure

 

Elco Altron

 

0000232069-foto_Altron.jpgDeze gietijzeren lagetemperatuurketel op stookolie is beschikbaar in modellen van 18 kW tot 83 kW.

Deze hoog rendement, lage temperatuurketel is beschikbaar met of zonder ingebouwde emailboiler van 100l , uitgerust met spiraal warmtewisselaar.

Het ketelblok is vervaardigd uit GG20 gietijzer dat bijzonder spanningsarm en corrosiebestendig is, dit is mede de reden waarom de fabrikant 10 jaar waarborg biedt op het ketelblok.

De cilindrische verbrandingskamer en bovenliggende rookgaskanalen zorgen voor een optimale warmteoverdracht.

Klik hier voor de brochure

 

De zonnegascombiketel

eco-energie.jpgHet neusje van de zalm bij de firma Atag is de ZonneGasCombi (beschikbaar van 25 tot 38 kW). Hierbij worden de voordelen van zonnecollectoren, en zonneboiler en condensatieketel gecombineerd. Uniek bij dit systeem is dat de zonneboiler geïntegreerd is in de CV-ketel. De zonnecollectoren halen energie uit het daglicht (dus niet enkel rendement bij “zonnige” dagen), deze energie wordt opgeslagen in de zonneboiler. Bij warm water vraag wordt deze dus gehaald uit de zonneboiler. Indien er echter geen vraag is naar warm water, wordt de beschikbare warmte in de zonneboiler toch benut, met name voor de verwarming. Dit systeem is uitermate geschikt voor lage-temperatuursverwarming zoals vloer- en wandverwarming. Omdat de afgifte-temperatuur relatief laag blijft, hoeft de CV-ketel maar weinig na te verwarmen en zal de zonne-energie dus maximaal benut worden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit product? Ook voor de verwarming van onze nieuwe kantoren kozen we voor de ZonneGasCombi! Kom gerust langs voor bijkomende info en maakt kennis met deze duurzame, verbruiksvriendelijke installatie!

Download hier de PDF.

Superia_Radiatoren-logo.png

 

logo_atag.jpg


Vaillant-Logo-verdeler.jpg

 

0000232068-logo-Flandria.gif

 

0000232068-logo_vasco_versie_2.jpg


REHAU-logo.jpg 

0000232068-logo_Elco.jpg

 

0000232068-logo_begetube.jpg

 

0000232068-2013_06_17-logo_jaga.jpg